Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clabbert

2. 8. 2007

Blikač (Clabbert)

Blikač je křížencem opice a žáby. Původně byl jen v Jižní Americe, ale pak ho Obrazekpřevezli do celého světa. Žije v korunnách stromů. Clabbert má hladkou holou kůži, nejčastěji mramorově zelenou a plovací blány. Má paže i nohy silné a dlouhé, určené na skákání ve stromech. na hlavě má krátké rohy a široká ústa, které má neustále v úšklebku :). Nejčestěji se živí ješterkami a ptáky. Největśím znakem blikače je bradavice uprostřed čela, která zrudne, když je netvor v ohrožení. Kdysi se hromadně chovali. Dnes už ale tak běžní nejsou...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář